Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Veranderingen voor Nederlandse verzekerde patiënten

Dr. med. Marianne Placzek
Germany-Flag-icon United-Kingdom-flag-icon Geachte patiënten,

De Statenkliniek wilt u danken voor uw vertrouwen in onze kliniek. Wij hopen dat wij u in het nieuwe jaar verder kunnen behandelen met dezelfde grote inzet. Graag willen wij volgend jaar de lange consulttijden van minimaal 15 minuten behouden. Het is voor de Statenkliniek ook heel belangrijk steeds met de nieuwste medische instrumenten te werken. Twee van deze nieuwe instrumenten zijn weer vanaf november beschikbaar. De Statenkliniek kan zowel de moedervlekken als de haargroei met een daarvoor bestemd scanonderzoek en elektronisch programma beoordelen. Deze speciale en individuele behandeling is kostbaar en tijdrovend. Om al deze redenen is het voor de Statenkliniek helaas niet meer mogelijk om de eigen bijdrage voor haar rekening te nemen, zoals wij sinds 2012 voor Nederlands verzekerden hebben gedaan.

Nadat u een factuur voor de geleverde zorg thuisgestuurd krijgt van de Statenkliniek, dient u deze eerst zelf te voldoen. Over de hoogte van de vergoeding kunt u informeren bij uw zorgverzekeraar. Het is namelijk mogelijk dat u een eigen bijdrage en het wettelijk eigen risico moet betalen voor uw behandeling.

Deze verandering geldt alleen voor consulten en behandelingen die in 2016 starten.

Wij rekenen de gemiddelde prijzen voor de behandeling zoals deze door ziekenhuizen en andere instellingen in Nederland gehanteerd worden. De prijslijst vindt u hier: Bildschirmfoto 2015-11-15 um 18.06.29. Middels bovenstaande hopen wij u voldoende te hebben geïnformeerd. Wij vinden het belangrijk dat u bovenstaande goed hebt begrepen. Mocht u nog vragen hebben over de spelregels, of anderszins vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij hopen u ook in 2016 te mogen begroeten.

PD Dr. med. Marianne Placzek


Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.