Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Betaald parkeren

IMG_4407
Germany-Flag-icon united-kingdom-flag-icon

Betaald parkeren met bankpas en creditcard

Voor betaald parkeren kunt u bij de parkeerautomaat Willem de Zwijgerlaan/Van Boetzelaerlaan betalen met uw bankpas, creditcard of u gebruikt uw mobiele telefoon. Bij de parkeerautomaten voert u eerst uw kenteken in. Vervolgens geeft u aan hoe lang u wilt parkeren. U betaalt veilig met uw bankpas of creditcard, uw pincode is niet meer nodig. U hoeft geen parkeerkaartje meer achter de voorruit te leggen. Wel kunt u een betaalbewijs krijgen na uw betaling. Hierop staat de eindtijd van uw parkeeractie vermeld. En handleiding voor de parkeerautomaat kunt u hier vinden.

Mobiel betalen voor parkeren in Den Haag

Parkeergeld betalen via uw mobieltje heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u de parkeertijd niet meer van te voren in te schatten en niet meer naar de parkeerautomaat te lopen. Als u uw auto heeft geparkeerd, meldt u zich aan via internet of met uw mobiele telefoon. Voor het wegrijden, meldt u zich weer af. U betaalt achteraf voor de door u gebruikte parkeertijd. Met mobiel parkeren kunt u op alle betaaldparkeerplaatsen in Den Haag parkeren. Voordat u gebruik kunt maken van mobiel parkeren, moet u zich eerst aanmelden bij 1 van de aanbieders. U vindt een overzicht van de aanbieders op de website van het Servicehuis Parkeer- en Verblijfsrechten.

Boven de parkeerautomaten vindt u codes van de tariefgebieden. In Den Haag wordt bij het mobiel parkeren gecontroleerd op basis van het kenteken. Zorg dat uw kenteken geregistreerd is bij uw aanbieder van gsm-parkeren. Anders loopt u het risico op een boete. (uit: https://www.denhaag.nl/nl/parkeren/betaald-parkeren-en-boetes/mobiel-betalen-voor-parkeren-in-den-haag.htm).

Parkeren-k mit P

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.