Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Acne, rosacea, dermatitis perioralis

SkinClarityBeforeAfter
Germany-Flag-icon united-kingdom-flag-icon De behandelingsvormen van acne in Statenkliniek variëren van lokaal (bv. crème) tot systemisch (bv. antibiotica). Echter, de huidtherapeut behandelt u in meerdere stappen. Deze stappen bestaan o.a. uit een uitgebreide huidtherapeutische huidreiniging, peelings en blauw lichttherapie. Voorafgaand deze behandelingen krijgt u een uitgebreide huidanalyse waarbij een speciale LED-lamp wordt gebruikt. Afhankelijk van uw huidtype en medische indicatie wordt er de soort peeling bepaald.
  • Biologische peeling: Deze is op basis van natuurlijke ingrediënten die geschikt is voor alle huidtypen. De peeling is in staat om dode, losse huidcellen te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren.
  • Lite Refresh Peel: Deze lichte peeling verbetert de hydratatie en zuiverheid van de huid en stimuleert de celdeling.
  • Mal-E peeling (appelzuur): Appelzuur vermindert probleembacteriën, bevordert de hydratatie van de huid en de zuiverheid. Het resulteert in een soepelere, zuivere en meer gehydrateerde huid.
  • Sal-E peeling (salicylzuur): Deze peeling is in staat om de onzuiverheden in uw huid de verwijderen en de celdeling te stimuleren. Het resulteert in fijnere poriën, een grotere zuiverheid van de huid, vermindering van roodheid en een verbetering van de huidtextuur en acne-uitbraken
Duur van de behandeling: Afhankelijk van het soort pakket dat u kiest kan er een tijdsbestek worden bepaald. Dit kan variëren van 2 weken tot 6 weken. Bij de laatste afspraak gaat u samen met de huidtherapeut het verloop evalueren. Zij geeft u advies en voorlichting over de juiste huidverzorgingsproducten. Ook wordt er een controleafspraak met uw behandelende dermatoloog gemaakt. De behandelingen kunnen zo nodig in overleg worden voortgezet.

De kosten (2 behandelingen / 4 behandelingen) van deze behandelingen kunt u in de medisch-cosmetische prijzen terugvinden. De acnebehandeling wordt vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Voor meer informatie over de vergoedingen kan uw zorgverzekeraar geraadpleegd worden.Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.