Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

RIVM goedgekeurde Antistoftest voor COVID-19

Covid19Antibody-g

Germany-Flag-icon united-kingdom-flag-icon Heeft u minimaal 3 weken geleden klachten gehad die lijken op die van het coronavirus en wilt u weten of u antistoffen heeft opgebouwd? U kunt bij de Statenkliniek een laboratoriumtest laten doen en daarvoor een afspraak maken. Het bloed wordt met een eenvoudige vingerprik afgenomen en daarna opgestuurd naar een Nederlands ziekenhuislaboratorium voor de Biozek Antibody test tegen het SARS-CoV 2 Coronavirus (COVID-19).

De Biozek test voldoet aan de hoge eisen van het RIVM zoals geformuleerd door de RIVM en Landelijke Taskforce Serologie voor diagnostische toepassingen. De testuitslagen zijn in de regel binnen 2-3 werkdag(en) beschikbaar. De nauwkeurigheid is uitmuntend te noemen met een score van 95–100% ook als u slechts een milde infectie heeft doorgemaakt. De antistoffen zijn vanaf 2-3 weken na start van de infectie aantoonbaar en blijven aanwezig, ook als de infectie over is. Zo is achteraf vast te stellen of iemand de infectie al heeft gehad.

U kunt altijd meer informatie vragen aan onze balie en/of een afspraak maken. Wij helpen u altijd graag verder.

De prijs voor de test is 115,- €.
bron v/d grafiek: https://jamanetwork.com/journals/jama/article-abstract/2765837Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.