Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Statenkliniek tijdens Corona

cdc-k0KRNtqcjfw-unsplash

Germany-Flag-icon united-kingdom-flag-icon We worden vaak gevraagd in de tijden van corona of we patiënten behandelen. Wij zijn een medische instelling en daarom behandelen we natuurlijk patiënten die lijden aan dermatologisch-venerologische ziekten. Alleen, wordt u vriendelijk verzocht een mondkapje te dragen als u de kliniek binnenkomt. Bij het maken van een afspraak telefonisch of per e-mail vragen wij of u zelf het vermoeden heeft dat u besmet bent met het virus.

Afhankelijk van het antwoord op deze vraag bieden wij verschillende mogelijkheden, waarover onze artsen beslissen, zoals het maken van een afspraak pas na 2 weken, het maken van een afspraak buiten de normale spreekuren of een telefonisch consult of video consult.

In het geval van een telefonisch/video consult vragen wij u om u als patiënt bij ons aan te melden (als u dat nog niet heeft gedaan) en ons dan de foto's te sturen die u met de arts wilt bespreken. Wij willen u erop wijzen dat een dergelijk telefonisch consult op dezelfde manier wordt gefactureerd als een persoonlijk consult in de kliniek, volgens de Nederlandse regelgeving.

Foto van CDC op Unsplash

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.