Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Wij zijn dringend op zoek naar nog een dermatoloog

shutterstock_134743586-medium

Germany-Flag-icon united-kingdom-flag-icon De Statenkliniek is op zoek naar een specialist dermatologie op parttime of fulltime basis. Mocht er bereidheid zijn om naast medisch specialistische zorg ook betrokken te zijn bij het management van de Statenkliniek, dan is bij succesvolle samenwerking promotie naar het bestuur mogelijk.

Inschrijving als dermatoloog geldig in Nederland is vereist. De Statenkliniek kan helpen bij de erkenning van een niet-Nederlandse specialisatiekwalificatie. Voor de erkenning van de specialisatiekwalificatie moet de Nederlandse taalvaardigheid op niveau B.2 worden aangetoond.

De Statenkliniek is een dermatologisch behandelingscentrum met daaraan verbonden medische huidtherapie, lichtafdeling en lasertherapie. De kliniek werd opgericht in 2012 en is gevestigd in Den Haag (NL), in het stadsdeel Scheveningen.

Den Haag is de regeringszetel van het Koninkrijk der Nederlanden, met een daarmee corresponderend groot aantal ambassades en consulaten, en is ook de thuisbasis van vele internationale organisaties, zoals het Europees Octrooibureau, de OPCW, Europol en Eurojust, het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof, om maar de belangrijkste te noemen.

De clientèle is dan ook zeer internationaal, maar kent ook veel Nederlandse patiënten. De Statenkliniek is een zogeheten ZBC (een zelfstandig behandelcentrum) dat in het Nederlandse gezondheidszorgsysteem is erkend.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de directeur van de Statenkliniek, PD Dr. med. Marianne Placzek via Info@statenkliniek.nl of via het centrale telefoonnummer 0031 70 322 09 20.


Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.