Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Evaluatieportaal voor patiëntentevredenheid

Waardering

Germany-Flag-icon United-Kingdom-flag-icon Beste patiënten, het is belangrijk voor ons dat we luisteren naar hoe tevreden u was over de behandeling in onze huidkliniek. Natuurlijk, u heeft alle vrijheid om sociale media te gebruiken. Wij zijn zelf te vinden op Facebook, LinkeIn en Google. Het zou voor ons echter van groot belang zijn als u een review achterlaat op de website van ZorgkaartNederland. Dit is een portaal dat gericht is op de Nederlandse gezondheidszorg, en het voordeel heeft dat het ons beschermt tegen spam. Daarom moet u zich op het portaal identificeren met uw e-mailadres. Uw naam en e-mailadres zullen niet worden gepubliceerd of aan ons worden doorgegeven. Het is voor ons belangrijk dat u deelneemt, omdat ZorgkaartNederland een quorum van 30 evaluaties in de afgelopen 4 jaar nodig heeft om de geldigheid van de evaluaties op een solide basis te kunnen baseren. Als een kliniek in de afgelopen 4 jaar te weinig evaluaties heeft ontvangen, ziet u het bericht "Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen". De beoordelingen ouder dan 4 jaar staan nog op de website van ZorgkaartNederland en tellen ook mee voor de berekening van de gemiddelde score.

Om ons te beoordelen, hoeft u alleen maar op deze link te klikken, die u onmiddellijk naar een pagina brengt met de criteria aan de hand waarvan u ons kunt beoordelen: Aandacht voor luisteren, begrijpelijke uitleg, vertrouwen in de deskundigheid, voor- en nadelen van de behandeling, gezamenlijk bepalen, samenwerking van de artsen in de kliniek en effect van de behandeling. U kunt ons beoordelen op een schaal van 1 (slechtste beoordeling) tot 10 (beste beoordeling), gevolgd door vragen over waarom u elke beoordeling gaf, hoe de behandeling was en of u ons zou aanbevelen bij vrienden of familie.

U kunt hier een beknopte gids vinden of onze baliemedewerkers zullen u die graag geven wanneer u ons tijdens kantooruren bezoekt.

Net zoals u de Statenkliniek kunt beoordelen, staat het u vrij om de artsen die in de Statenkliniek werken te beoordelen. Graag zien wij uw beoordeling tegenmoet.


Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.