Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Fractionele, niet-ablatieve laserbehandeling voor o.a. striae en littekens

Germany-Flag-icon united-kingdom-flag-icon Acne kan ernstige littekens achterlaten, wanneer het actieve acne verminderd is kunnen we de overgebleven littekens heel goed behandelen middels de ResurFX® laser. Niet alleen acne littekens verdwijnen met behulp van deze laser, maar ook aan rimpels, striae, littekens na een keizersnede, automutilatie of een ongeluk. Middels warmte maakt deze laser kleine onzichtbare gaatjes in de opperhuid, welke vervolgens gevuld worden met nieuwe collageenrijke cellen.
 
Voor zichtbare verbetering in textuur van de huid en vermindering van lijntjes en littekens heeft u gemiddeld drie behandelingen nodig. Optimale resultaten worden bereikt na  3 tot 5 behandelingen met een interval van 4 of 5 weken. Echter het natuurlijke regeneratieproces duurt voort tot wel 6 maanden na de behandeling.
 
Onmiddellijk na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden, dit is afhankelijk van de instellingsparameters. De zwelling neemt binnen enkele uren af en de roodheid gedurende de volgende dag of de komende dagen. Advies is om een aantal dagen na de behandeling de zon te vermijden en uw huid te beschermen met factor 50.
 
De ResurFX® is een fractionele, niet-ablatieve huidvernieuwingstechnologie. Het stimuleert de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Deze manier van laseren bereikt uitstekende klinische resultaten met maximaal comfort en minimale downtime. Naast de geïntegreerde koeling kan er gebruikt worden gemaakt van een verdovende crème om optimaal comfort te garanderen. Afhankelijk van uw specifieke wensen zal de behandeling 15 tot 30 minuten duren. Tijdens de laserbehandeling kunt u een warm prikkelend gevoel ervaren zonder dat het oncomfortabel aanvoelt.

ResurFX-Acne
ResurFX-Cuts
ResurFX-Striae

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.