Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Passantentarieven Dermatologie

Passantentarieven zijn tarieven voor dermatologische zorg die de Statenkliniek in rekening brengt voor alle patiënten. Nadat u een factuur voor de geleverde zorg thuis gestuurd krijgt van de Statenkliniek, dient u deze eerst zelf te voldoen.

Klik hier voor belangrijke informatie voor Nederlands verzekerde pati├źnten
Ook als u bij een Nederlandse zorgverzekeraar verzekerd bent, vragen wij u de factuur voor de geleverde zorg eerst zelf te voldoen. Controleer daarom voorafgaand aan de behandeling of deze (geheel) vergoed wordt. Het is namelijk mogelijk dat u (onverminderd het wettelijk eigen risico) een eigen bijdrage moet betalen voor uw behandeling. Over de hoogte van de vergoeding kunt u informeren bij uw zorgverzekeraar. (Een eerste overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeraars vindt u hier.) Indien u de factuur opstuurt naar uw Nederlandse zorgverzekeraar bent u verplicht een verwijsbrief van uw huisarts te hebben. Wij rekenen de gemiddelde prijzen voor de behandeling zoals deze door ziekenhuizen en andere instellingen in Nederland gehanteerd worden.

Regelmatig horen wij van patiënten dat de zorgverzekeraars weigeren de ingediende factuur van de Statenkliniek te betalen. Dit is niet toegestaan. De zorgverzekeraar is verplicht tenminste een deel van de kosten te vergoeden. Lees meer ...

Prijzen Dermato-Cosmetiek

Prijzen voor medisch-cosmetische zorg en verzorgingsproducten worden In het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraars. Wij verzoeken u vriendelijk de producten en diensten uit deze prijslijst ter plaatse contant of met pinpas te betalen (met uitzondering van creditcard).

Dit geldt ook voor het geval u een pakket koopt dat uit meerdere behandelingen bestaat. Met een dergelijk pakket zijn de behandelingen goedkoper dan individueel. In dit geval betaalt u vooraf voor de behandelingen die na de eerste behandeling plaatsvinden. Dank u voor uw begrip.

Opmerking over de prijzen voor medisch-cosmetische zorg: In individuele gevallen kunnen de prijzen voor behandelingen in de medisch-cosmetische zorg hoger of lager zijn, afhankelijk van de inspanning. Voor de zekerheid vragen wij u om na het intakegesprek met de huidtherapeut een offerte te vragen.

No-Shows

Sinds enige tijd merken wij op dat het aantal patiënten die niet op de afspraak verschijnen is gestegen. Dit is vervelend omdat wij in overleg met de patiënt het tijdstip reserveren voor de arts en/of doktersassistent. Door deze situatie zullen wij een no show tarief van € 60,- in rekening brengen indien u uw afspraak niet binnen 24 uur annuleert.

Factureren

Gewoon handelen wij de facturen binnen onze eigen boekhouding af. Wij wijzen u er op dat bij niet betalen van de factuur de gegevens aan een deurwaarderskantoor worden verstrekt.

Stacks Image 97
Stacks Image 100
Stacks Image 103
Stacks Image 106
Stacks Image 109
Stacks Image 115
Stacks Image 118
Stacks Image 121
Stacks Image 124
Stacks Image 127

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.