Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Op deze pagina hebben we enkele PDF-documenten samengesteld. Als u op het betreffende download-symbool klikt, wordt een nieuw browservenster geopend (of een nieuw browsertabblad) en u kunt het document lezen, opslaan, afdrukken, enz. Deze verzameling is niet identiek in elke taalversie. Het loont om de Duitse (Germany-Flag-icon) of de Engelse (United-Kingdom-flag-icon) webpagina te raadplegen.
Algemene Downloads
Behandelovereenkomst: voor de behandeling van dermatologische consulten verzoeken wij u deze overeenkomst mee te nemen naar uw afspraak en bij de balie voor akkoord te ondertekenen.
Laser Behandelingen (folders)
Een complete collectie folders van Lumenis® (de leverancier van ons laser / IPL-apparaat) is beschikbaar op onze Engelstalige website. We hebben de inhoud van de brochures niet gewijzigd, behalve dat we onze contactgegevens hebben toegevoegd.

Wij vragen u vriendelijk de behandelingsovereenkomst over de behandeling met de Nd:YAG laser te lezen en voor akkoord te tekenen.
Wij vragen u vriendelijk de behandelingsovereenkomst over de behandeling met de niet-ablatieve fractionele laser (FX) te lezen en voor akkoord te tekenen.
Wij vragen u vriendelijk de behandelingsovereenkomst over de IPL-behandeling te lezen en voor akkoord te tekenen.
Licht Therapie (folders)
UVB-lichttherapie is een therapie die gebruik maakt van ultraviolet licht. Ultraviolet (UV) licht komt van zonlicht en bestaat onder andere uit UV-A, UV-B en UV-C licht. Bij UVB-lichttherapie wordt dit licht in een cabine kunstmatig opgewekt door middel van speciale TL-buizen. Dit licht kan een positieve invloed hebben op bepaalde huidaandoeningen. Dit komt doordat het licht de ontstekingsfactor onderdrukt, waardoor de huidaandoening minder wordt.
PUVA crème therapie is een behandeling die gebruik maakt van ultravioletlicht. Ultravioletlicht (UV) komt van zonlicht en bestaat onder andere uit UV-A, UV-B en UV-C licht. Bij PUVA crème therapie wordt het UV-A licht kunstmatig opgewekt door middel van speciale TL-buizen. Dit licht kan een positieve invloed hebben op bepaalde huidaandoeningen. Om het licht optimaal op te laten nemen door de huid, wordt de huid vooraf ingesmeerd met een crème die psoralenen bevat. Dit zijn plantaardige stoffen die de huid extra gevoelig maken voor UV licht.
Photodynamische therapie is een behandelingsvorm die gebruikt wordt bij een aantal huidaandoeningen. Door middel van rood licht (water gefilterd infrarood) sterven de aangetaste huidcellen af. Om dit te bereiken worden de huidcellen eerst gevoelig gemaakt voor dit licht door middel van een speciale crème. De afgestorven cellen worden na een aantal weken vervangen door gezonde huidcellen.
Medisch-Cosmetische Therapie (folders)
Acne therapie folder.
Blauw lichttherapie is een therapie die gebruik maakt van verschillende lichtgolven met een hoge intensiteit. Deze lichtgolven hebben elk een eigen uniek effect op de verschillende lagen van de huid. Het heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de huid en op de cellen die collageen en elastine helpen aanmaken en behouden. Tevens vernietigt het de P. acnes bacterie, die verantwoordelijk is voor het ontstaan van acne. Blauw lichttherapie is een zeer eenvoudige en natuurlijke therapie die geschikt is voor alle huidtypes. Er zijn geen bijwerkingen te verwachten zoals pijn of zonlichtovergevoeligheid (zoals bij antibiotica tabletten).
Wij vragen u vriendelijk de toestemmingsverklaring voor peeling te lezen en voor akkoord te tekenen.
Wij vragen u vriendelijk de toestemmingsverklaring voor TCA-peeling te lezen en voor akkoord te tekenen.
Stacks Image 192
Stacks Image 195
Stacks Image 198
Stacks Image 201
Stacks Image 204
Stacks Image 210
Stacks Image 213
Stacks Image 216
Stacks Image 219
Stacks Image 222

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.