Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Stacks Image 27
AdVision Administratie- en belastingdeskundigen www.advision.nl

Stacks Image 31
ToTabIT - Sublieme Maatwerkoplossingen in SysteembeheerICT www.totabit.nl

Stacks Image 39
Onze website is door een SSL certificaat (Schloss) van Comodo beveiligd

Stacks Image 77
Benjamin Placzek werkt sinds medio 2017 als freelance media-adviseur, onder meer voor de staatskliniek. Hij beheert redactioneel onze website, Facebook, Google+ en de aanwezigheid op LinkedIn. Raadpleeg zijn profiel op LinkedIn.

Stacks Image 41
De afdeling Pathologie van het HMC is onze primaire partner voor het pathologisch-histologisch onderzoek. Bij histologisch onderzoek wordt weefsel onderzocht. Weefsel kan bestaan uit kleine stukjes (excisie) van de huid (bijvoorbeeld een verwijderde moedervlek) om te beoordelen of dit goedaardig of kwaadaardig is, of een biopt voor diagnostisch beoordeling van bijvoorbeeld psoriasis.

Stacks Image 37
Als u bemiddeling wenst, kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Redwoods.nu BV, Bruningweg 23, 6827 BM Arnhem.

Stacks Image 35
De geschillencommissie is een onafhankelijke organisatie die een uitspraak doet over de gegrondheid van een klacht, in bepaalde gevallen kan de geschillencommissie een schadevergoeding toekennen. Uw zorgaanbieder heeft voor het behandelen van geschillen een overeenkomst gesloten met Stichting Geschillencommissie EZa (Zusterplein 22, 3703 CB Zeist). Een folder en een klachtenformulier van EZa kunt u hier terug vinden.

Stacks Image 68
Annika Heftrich - De kunstenaar, die het logo heeft ontworpen is Annika, een jonge designster uit Luxemburg. In het internet is ze bekend onder het pseudoniem "Strummert", wat in de Luxemburgse taal zwerver bedoeld.
Stacks Image 123
Stacks Image 126
Stacks Image 129
Stacks Image 132
Stacks Image 135
Stacks Image 141
Stacks Image 144
Stacks Image 147
Stacks Image 150
Stacks Image 153

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.