Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Artsen

Priv.-Doz. Dr.med. M. Placzek-Neukirchen
Stacks Image 3288
Marianne Placzek-Neukirchen (BIG 29066418901) is dermatoloog uit München en directeur van de Statenkliniek. Zij heeft vele jaren ervaring in het academisch ziekenhuis van de universiteit te München, in het Haga ziekenhuis en de Mauritsklinieken. (Haar cv op LinkedIn of hier; waarderingen op ZorgkartNederland hier.) Marianne Placzek-Neukirchen heeft behandeling van acne, rosacea en dermatitis perioralis als bijzonder aandachtsgebieden en zij is o.a. gespecialiseerd op dermatologisch zorg voor kinderen. Naast haar activiteiten in de Statenkliniek leidt ze studenten op en geeft ze lezingen aan de Universiteit van München.
Dr.med. Georg A. Stumpenhausen
Stacks Image 3027
Georg A. Stumpenhausen (BIG 39050079401) is dermatoloog en werkt sinds 1999/2000 in Nederland. Hij heeft professionele ervaring opgedaan in München (LMU), Dresden (TU) en in Düsseldorf, Hengelo, Amsterdam en Alkmaar. Flebologie en dermato-chirugie zijn zijn speciale aandachtsgebieden en hij is ook specialist voor behandelingen met Botox®. Meer hier of op LinkedIn. Waarderingen op ZorgkartNederland hier.
Heleen Sterneberg-Vos, MD
Stacks Image 3180
Na een jaar studie aan de Universiteit van Massachusetts Dartmouth heeft Heleen Sterneberg-Vos (BIG 49063496401) in 2004 haar Doctor of Medicine aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Na het behalen van haar specialisatie Dermatologie aan het Maastrich UMC in 2012 was zij werkzaam bij Alrijne Ziekenhuis en International Health Care Centre Den Haag. In Augustus 2020 is zij in dienst getreden bij de Statenkliniek, naast haar werkzaamheden als specialist in Dermatologie bij het Spaarne Gasthuis in Haarlem. U kunt haar uitgebreide CV vinden op LinkedIn.

Medisch vakmanschap

Simone Tiefes
Stacks Image 3135
Simone Tiefes is in Duitsland opgeleid als verpleegkundige met vele jaren ervaring in de intensive care units. Na diverse verblijven in het buitenland woont zij sinds 2016 met haar familie in Den Haag en is in september 2019 ons team komen versterken.

Huidtherapeuten

Marisa K. IJpelaar
Stacks Image 3241
Marisa heeft haar opleiding tot huidtherapeute aan de Haagse Hoogeschol afgerond en heeft tijdens haar opleiding stage gelopen in de huid- en o‚Äčedeemtherapie poli in het Diakonessenhuis te Paramaribo, bij Weleda in Nieuw Zeeland, in een revalidatiekliniek in Nepal en in een Laserkliniek in Leiden. In de loop van haar carrière is zij op vrijwillige basis actief geweest in vele hulpprojecten, iInternationale ervaring heeft zij opgedaan tijdens haar werk als stewardess. Sinds de nazomer van 2020 is zij medewerker van de Statenkliniek.U kunt haar uitgebreide CV lezen op: LinkedIn.

Balie

Ulrike Schumann
Stacks Image 3043
Sinds zomer 2011 woont Ulrike Schumann met haar gezin in Den Haag. In de Statenkliniek werkt ze sinds april 2018 achter de balie en aan de telefoon.
Lely Rangai
Stacks Image 3108
Lely woont in Rotterdam, heeft verschillende opleidingen gedaan in Economie , Financiële Administratie, Logistiek en Sales, werkzaam geweest in grote en kleine organisaties. Haar uitgebreide cv kun je lezen op LinkedIn . Ze maakt sinds april 2021 deel uit van ons team.

Stagiaire

Joanna Olaniyi
Stacks Image 3299
Joanna komt uit Den Haag en is een stagiaire in de Statenkliniek. Hiervoor heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij verschillende organisaties en bedrijven. In de Statenkliniek wordt zij intern opgeleid tot baliemedewerkster en vult zij het team verder aan. Zij is sinds mei 2021 deel van ons team. (LinkedIn)
Stacks Image 3247
Stacks Image 3250
Stacks Image 3253
Stacks Image 3256
Stacks Image 3259
Stacks Image 3265
Stacks Image 3268
Stacks Image 3271
Stacks Image 3274
Stacks Image 3277

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.