Dermatologie - multidisciplinair en multicultureel

Vanaf 1 juni 2018 versterkt Dr. Stumpenhausen het team van de Statenkliniek

Stumpenhausen_G_portrait 6x4
Germany-Flag-icon United-Kingdom-flag-icon Beste patiënten,

Ik ben verheugd aan te kondigen dat ik met mijn voormalige collega uit München dr. Georg A. Stumpenhausen overeengekomen ben, om het team van de Statenkliniek te versterken.

Georg Stumpenhausen (BIG 39050079401) is na zijn afstuderen in de geneeskunde enkele jaren aan de Ludwig-Maximilians-Universiteit in München (LMU) assistent (basisarts) geweest, waar hij in 1999 promoveerde. Hij was ook assistent aan de TU Dresden en in de dermatologische praktijk van Dr. Florack in Düsseldorf. Als specialist in dermatologie en venereologie kwam hij in 1999 naar Nederland en is sinds 2000 werkzaam in het Medisch Centrum Alkmaar. Naast algemene dermatologie en flebologie heeft hij zich op allergologie, dermato-oncologie en dermato-chirurgie gefocust. Naast deze huidige activiteit zal Georg Stumpenhausen vanaf juni 2018 het team van dermatologen versterken bij de Statenkliniek en zal hij zich naast de algemene dermatologie ook bezighouden met dermato-chirurgie, flebologie, laser- en Botox®-behandeling.

Samen met het hele team van de Statenkliniek heet ik Georg Stumpenhausen van harte welkom en ik wens hem een goede start in juni.

Met vriendelijke groet,

Marianne Placzek


Klik hier om onze privacy verklaring te lezen. Wij gebruiken geen cookies.